Apple AirPods Max Review (2024)

Apple AirPods Max Review (1)2021-02-10

This page in English

index
  • Apple AirPods Max: Een premium hoofdtelefoon met indrukwekkende geluidskwaliteit
  • Voordelen van de Apple AirPods Max
  • Where to buy
  • Nadelen van de Apple AirPods Max
  • Related reviews
  • Vergelijking met directe concurrenten
  • Conclusie

Apple AirPods Max: Een premium hoofdtelefoon met indrukwekkende geluidskwaliteit

De Apple AirPods Max is de nieuwste toevoeging aan de indrukwekkende lijn van Apple audioproducten. Deze premium hoofdtelefoon belooft een ongeëvenaarde geluidskwaliteit, een comfortabele pasvorm en geavanceerde technologieën. Of de AirPods Max de hoge verwachtingen waarmaakt, zullen we in deze uitgebreide review ontdekken.

Algemene productinformatie

De Apple AirPods Max is een over-ear hoofdtelefoon die de legendarische geluidskwaliteit van Apple combineert met een luxe ontwerp. De hoofdtelefoon is verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren: spacegrijs, zilver, sky blue, groen en roze. Het ontwerp is strak en minimalistisch, met een roestvrijstalen hoofdband en oorkussens van zacht materiaal voor comfortabel langdurig gebruik.

Wat betreft de technische specificaties, de AirPods Max wordt geleverd met Apple's eigen H1-chip, die zorgt voor een snelle en stabiele draadloze verbinding. De hoofdtelefoon heeft actieve ruisonderdrukking (ANC) en transparantiemodus, waarmee je kunt kiezen tussen volledige isolatie van omgevingsgeluiden of het bewust blijven van je omgeving. De batterijduur is ook indrukwekkend, met maximaal 20 uur luistertijd op één lading.

Voordelen van de Apple AirPods Max

1. Uitstekende geluidskwaliteit

Een van de grootste pluspunten van de AirPods Max is de geluidskwaliteit. Het geluid is helder, evenwichtig en gedetailleerd, met een breed geluidsbeeld. De bas is diep en krachtig, zonder de andere frequenties te overstemmen. Of je nu naar je favoriete muziek luistert of een film kijkt, de geluidservaring is van topkwaliteit.

2. Comfortabele pasvorm

De AirPods Max is ontworpen met comfort in gedachten. De oorschelpen zijn voorzien van zachte kussens die zich naar je oren vormen en de roestvrijstalen hoofdband is verstelbaar, zodat je de hoofdtelefoon perfect kunt afstellen op jouw hoofd. Zelfs bij langdurig gebruik blijft de hoofdtelefoon comfortabel zitten, zonder dat je last krijgt van drukpunten.

3. Geavanceerde ANC en transparantiemodus

De actieve ruisonderdrukking (ANC) van de AirPods Max is van topkwaliteit. Het filtert effectief omgevingsgeluiden, waardoor je je kunt afsluiten van de buitenwereld en volledig kunt opgaan in je muziek. De transparantiemodus is ook indrukwekkend, waardoor je kunt schakelen naar een modus waarin je omgevingsgeluiden kunt horen zonder de hoofdtelefoon af te hoeven zetten.

4. Naadloze integratie met Apple-apparaten

Als je al gebruik maakt van andere Apple-producten, zoals een iPhone of MacBook, zul je de naadloze integratie van de AirPods Max waarderen. Het verbinden met je apparaten gaat snel en gemakkelijk, en je kunt handsfree Siri gebruiken om muziek af te spelen, oproepen te beantwoorden en meer.

5. Duurzaam en hoogwaardig ontwerp

De AirPods Max is gemaakt van hoogwaardige materialen en voelt solide en duurzaam aan. De roestvrijstalen hoofdband is stevig en de oorkussens zijn gemaakt van zacht materiaal dat lang meegaat. Het ontwerp is minimalistisch en stijlvol, waardoor de hoofdtelefoon een luxe uitstraling heeft.

Apple AirPods Max Review (2)Best offers of the Apple AirPods Max at Amazon.com Check price

Nadelen van de Apple AirPods Max

1. Hoge prijs

Een van de grootste nadelen van de AirPods Max is de prijs. Met een adviesprijs van €629,- is het een zeer kostbare hoofdtelefoon. Dit plaatst de AirPods Max in het premium segment, wat voor sommige mensen mogelijk te duur is.

2. Zwaar gewicht

De AirPods Max is iets zwaarder dan andere over-ear hoofdtelefoons. Met een gewicht van 385 gram kan dit na verloop van tijd belastend zijn voor sommige gebruikers, vooral tijdens langdurig gebruik.

3. Beperkte bedieningsmogelijkheden

De AirPods Max heeft beperkte fysieke bedieningsmogelijkheden. Er zijn slechts een paar knoppen op de hoofdtelefoon zelf, wat betekent dat je vaak afhankelijk bent van de bediening via je gekoppelde Apple-apparaat. Dit kan soms onhandig zijn, vooral als je snel het volume wilt aanpassen of van nummer wilt wisselen.

  • SteelSeries Arctis Pro Wireless

    Koptelefoons

  • Sennheiser Momentum True Wireless 3

    Koptelefoons

  • Jabra Elite 10

    Koptelefoons

Vergelijking met directe concurrenten

Als we kijken naar directe concurrenten in dezelfde prijsklasse, komt de Apple AirPods Max voor de dag met zijn unieke integratie met het Apple-ecosysteem. Dit betekent dat als je al een iPhone, MacBook of ander Apple-apparaat hebt, de AirPods Max naadloos in je digitale leven past. De geluidskwaliteit en ruisonderdrukking zijn vergelijkbaar met andere premium hoofdtelefoons zoals de Sony WH-1000XM4 en de BOSE QuietComfort 35 II. Echter, het ontwerp en de bouwkwaliteit van de AirPods Max zijn ongeëvenaard, met een luxere uitstraling dan de concurrentie.

Apple AirPods Max Review (7)

Conclusie

De Apple AirPods Max is een premium over-ear hoofdtelefoon met indrukwekkende geluidskwaliteit, een comfortabele pasvorm en geavanceerde technologieën. Hoewel de prijs aan de hoge kant is en het gewicht iets zwaarder dan gemiddeld, biedt de AirPods Max een unieke ervaring voor Apple-gebruikers die op zoek zijn naar de beste geluidservaring en naadloze integratie met hun bestaande apparaten. Als je bereid bent te investeren in een hoogwaardige hoofdtelefoon, is de Apple AirPods Max zeker het overwegen waard.

Pros & cons

Pros

  • Exceptional sound quality with rich bass and clear highs
  • Active Noise Cancellation effectively blocks out external noise
  • Seamless integration with Apple devices for easy setup and control
  • Long battery life of up to 20 hours for extended listening sessions

Cons

  • Expensive compared to other wireless headphones on the market
  • Heavy and bulky design can be uncomfortable for extended use
  • No option for wired connection, limiting compatibility with certain devices
  • Limited customization options for sound settings and equalizer

Technical specifications

ProductApple AirPods Max
DesignOver-ear headphones
ColorSpace Gray, Silver, Sky Blue, Green, Pink
Weight384.8 grams
Dimensions187.3 x 168.6 x 83.4 mm
Audio TechnologyApple-designed dynamic driver, Active Noise Cancellation, Transparency mode
ConnectivityBluetooth 5.0
Battery LifeUp to 20 hours of listening time on a single charge with Active Noise Cancellation or Transparency mode enabled
ChargingLightning to USB-C cable
ControlsPhysical buttons for volume, play/pause, skip tracks, and Siri
Microphones9 microphones for Active Noise Cancellation and voice pickup
SensorsOptical sensor, Position sensor, Case-detect sensor, Accelerometer, Gyroscope
CompatibilityiPhone, iPad, Mac, Apple Watch, Apple TV
Apple AirPods Max Review (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Delena Feil

Last Updated:

Views: 6350

Rating: 4.4 / 5 (65 voted)

Reviews: 88% of readers found this page helpful

Author information

Name: Delena Feil

Birthday: 1998-08-29

Address: 747 Lubowitz Run, Sidmouth, HI 90646-5543

Phone: +99513241752844

Job: Design Supervisor

Hobby: Digital arts, Lacemaking, Air sports, Running, Scouting, Shooting, Puzzles

Introduction: My name is Delena Feil, I am a clean, splendid, calm, fancy, jolly, bright, faithful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.