Kjøp 13-tommers MacBook Air med M3-chip (2024)

Kjøp nå, betal senere. Bestill Apple-produktene du har lyst på, og betal om seks måneder. Finn ut mer

Hva du bør tenke på når du velger MacBookAir.

Konfigurer din laptop i neste steg.

Kjøp 13-tommers MacBookAir med M3-chip (1)

Apple M2-chip

M2 byr på utrolig ytelse og mange muligheter, slik at du kan rase gjennom hverdagslige oppgaver, multitaske med flere apper, slippe kreativiteten løs og spille favorittspillene dine

  • Bruk flere apper samtidig og rediger tusenvis av bilder eller 4K-video
  • Opptil 12x raskere enn raskeste Intel-baserte MacBookAir fotnote ³
  • Støtte for én ekstern skjerm

Kjøp 13-tommers MacBookAir med M3-chip (2)

Apple M3-chip

En lynrask og superkraftig chip som er designet for å hjelpe deg med kjapt å få unna dagligdagse oppgaver og jobbe med mer intensive arbeidsflyter

  • Bruk flere apper samtidig og rediger tusenvis av bilder eller 4K-video
  • Har støtte for opptil to eksterne skjermer (med laptopen lukket)

Kjøp 13-tommers MacBookAir med M3-chip (3)

Kjøp 13-tommers MacBookAir med M3-chip (4)

Fellesminne

Fellesminne er raskere og mer effektivt enn tradisjonell RAM, og det er integrert i Apple-chipen, slik at apper kan dele data raskt mellom CPU, GPU og NeuralEngine

  • Bruk flere apper samtidig uten å gå på akkord med hastigheten eller responsiviteten
  • legg til minne og kjør flere apper samtidig for raskere og mer sømløs multitasking
  • MacBookAir kan konfigureres med opptil 24GB minne

Kjøp 13-tommers MacBookAir med M3-chip (5)

Lagringsplass

SSD-lagring er plassen MacBookAir har til dokumenter, bilder, musikk, videoer og andre filer du vil lagre

  • Gir eksepsjonell ytelse og hastigheter når du starter maskinen, åpner apper og filer, og blar gjennom bibliotek
  • MacBook Air kan konfigureres med opptil 2TB lagring

Har du spørsmål om kjøp av Mac? Ring 24055187.

Sammenlign Mac-modeller

Velg Macen som passer best for deg

Kjøp 13-tommers MacBookAir med M3-chip (6)

Kjøp 13-tommers MacBookAir med M3-chip (7)

AppleCare+ for Mac

AppleCare+ for Mac er en forsikring som gir teknisk support og maskinvaredekning fra Apple, inkludert dekning av et ubegrenset antall skader som følge av uhell. For hvert tilfelle påløper det en egenandel på kr890 for skade på skjerm eller kabinett, eller kr2690 for annen skade som følge av uhell. Dekningen gjelder fra den opprinnelige kjøps­datoen for AppleCare+. Forsikringen gjelder ikke ved tyveri eller tap av enheten. Du finner mer informasjon i vilkårene(åpnes i nytt vindu).

AppleCare+-avtalen gjelder i tillegg til en forbrukers rett til gratis reparasjon, erstatning, prisreduksjon eller refusjon fra selgeren eller en tidligere selger i distribusjons­kjeden for varer som ikke samsvarer med salgs­avtalen innen toår fra levering, eller opptil femår fra levering for varer som er ment å vare betydelig lenger enn toår, i henhold til forbrukerkjøpsloven av 2002. Klikk her for mer informasjon(åpnes i nytt vindu).

Mer informasjon om AppleCare+(åpnes i nytt vindu)

(fotnotetegn) Handlekonto forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander Consumer Bank
med kredittkort etter kredittvurdering. Dersom totalbeløpet ikke betales etter endt
betalingsutsettelse, går man over til delbetaling med følgende priseksempel: Eff. rente 30,8%, kr 20 000 o/12 mnd., kostnad kr 3 063, totalt kr 23 063

Priser inkluderer mva. (25 %) og miljøavgifter, men inkluderer ikke leveringskostnader (hvis ikke annet er angitt). Bestillingsskjemaet viser mva. og eventuelle miljøavgifter for produktene du har valgt.

Elektronisk avfall skal samles inn og resirkuleres separat fra vanlig husholdningsavfall for å ta vare på naturressurser og redusere risikoen ved avfallsbehandling. I Norge kan elektriske produkter leveres inn gratis ved kommunale innsamlingspunkter eller til distributører som selger tilsvarende produkter.

* Et anslag. Avgiftene varierer over tid.

** Innbytteverdien kan variere avhengig av til­stand, års­modell og konfig­ura­sjon for den kvalifiserte enheten du leverer inn. Ikke alle enheter er kvalifisert for innbytte. Du må være myndig for å kunne bytte inn enheter mot kredit eller et AppleGiftCard. Innbytteverdien kan brukes til åkjøpe en ny kvalifisert enhet eller legges til på et AppleGiftCard. Utbetalingen tar utgangspunkt i at enheten vi mottar, stemmer over­ens med beskrivelsen du oppga da estimatet ble gjort. Det kan hende at det kommer merverdiavgift i tillegg til prisen på ny enhet. Innbytte i butikk gjelder kun ved fremvisning av gyldig legitimasjon med bilde (lokal lovgivning kan kreve at disse opplysningene lagres). Tilbudet er kanskje ikke tilgjengelig i alle butikker, og kan variere mellom fysiske butikker og innbytte på nett. Enkelte butikker kan ha ytterligere krav. Apple og innbytte­­partnerne forbeholder seg retten til å nekte eller kansellere innbytte eller begrense antall innbytte­­­­­transaksjoner, uansett grunn. Flere detaljer er tilgjengelige fra Apples innbytte­­parter for innbytte og resirk­ulering av kvalifiserte enheter. Restriksjoner og begrensninger kan gjelde.

  1. 1 GB = 1 milliard byte og 1 TB = 1 billion byte. Kapasiteten er mindre når disken er formatert.
  2. Skjermstørrelsen måles diagonalt. Skjermen på 13-tommers og 15-tommers MacBookAir har avrundede hjørner på toppen. Målt som et rektangel er skjermen 13,6 tommer og 15,3 tommer diagonalt (den faktiske synlige skjermflaten er mindre).
  3. Testene ble utført av Apple i april og mai 2023 med produksjons­enheter av 13-tommers MacBookAir og før­produksjons­enheter av 15-tommers MacBookAir, alle med AppleM2, 8-kjerners CPU, 10-kjerners GPU, 24GB RAM og 2TB SSD, samt produksjons­enheter av MacBookAir med 4-kjerners IntelCore i7 på 1,2GHz, IntelIrisPlusGraphics, 16GB RAM og 2TB SSD. FinalCutPro 10.6.6 ble testet på et sammensatt to-minutters prosjekt med 4K ProRes 422-video. Ytelsestestene er utført med spesielt utvalgte datamaskiner og gjenspeiler den omtrentlige ytelsen til MacBookAir.
Kjøp 13-tommers MacBook Air med M3-chip (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Nicola Considine CPA

Last Updated:

Views: 5613

Rating: 4.9 / 5 (49 voted)

Reviews: 80% of readers found this page helpful

Author information

Name: Nicola Considine CPA

Birthday: 1993-02-26

Address: 3809 Clinton Inlet, East Aleisha, UT 46318-2392

Phone: +2681424145499

Job: Government Technician

Hobby: Calligraphy, Lego building, Worldbuilding, Shooting, Bird watching, Shopping, Cooking

Introduction: My name is Nicola Considine CPA, I am a determined, witty, powerful, brainy, open, smiling, proud person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.